Meet Maggy

Jouw woning verhuren met een goed gevoel

Ben je enthousiast over de service van Meet Maggy, maak dan een afspraak met mij. Ik kom naar jouw woning om kennis te maken. Heb je een goed gevoel overgehouden aan onze kennismaking, dan kom ik met een voorstel voor een advertentietekst en een verhuurprijs. De prijs kan variƫren afhankelijk van bijvoorbeeld het seizoen, evenementen die plaatsvinden, enzovoort. Je kunt ook gebruik maken van onze fotoservice en/of styling van je woning. Hiervoor maken we apart een afspraak.

Zelf beheren

Je beheert zelf je airbnb – account zodat je zelf ook de controle hebt over welke gasten in je woning zullen verblijven. Vanzelfsprekend regel ik alles verder met de gasten; het tijdstip van aankomst, de ontvangst en sleuteloverdracht, informatie over Nijmegen en de omgeving, eventuele tussentijdse vragen, en de check-out. Na de verhuurperiode krijg je de factuur per e-mail. De verhuuropbrengst van Airbnb heb je dan al ontvangen.

Ik wil mijn woning verhuren

Zonder zorgen op reis

Kijk ook eens bij mijn FAQ, daarin vind je veel relevante informatie. Ik heb natuurlijk wel je huissleutels nodig voor mijzelf en een setje voor de gasten. Jij kunt heerlijk op reis zonder zorgen en in de tussentijd verdien je ook nog geld! Wat wil je nog meer!

Recensies

Onze klanten worden blij van onze service

De eerste kennismaking voelde meteen al heel vertrouwd. Margot heeft alle perfect geregeld en onze gasten hebben zich uitstekend vermaakt. Na onze vakantie zag alles er tip-top uit! Volgend jaar weer.

Sebastiaan

In verband met ons werk zijn wij vaak in het buitenland en we verhuren al een tijdje onze woning in de stad via Meet Maggy. Prettig contact, goede samenwerking en erg tevreden over deze service.

Roosje

Zeer fijne service, alles neemt ze je uit handen. Meggy heeft ook meteen mijn appartement voorzien van leuke planten waardoor de uitstraling er veel beter uitzag. Ze schreef een advertentietekst, fotografeerde mijn woning naar alle tevredenheid. Al regelmatig mijn woning verhuurd via MeetMaggy.

Tobias

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.